Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ολιστική βιοενεργειακή μάλαξη


Βάζοντας στην ζωή μας μια τακτική ολιστική συνεδρία μάλαξης επιτρέπουμε στην αγάπη να δραστηριοποιηθεί και στο σώμα μας να ανανεωθεί ριζικά, μόνιμα και ολιστικά
Το νευρικό σύστημα χαλαρώνει και ξεμπλοκάρει, η μυϊκή μάζα χαλαρώνει και δραστηριοποιείται, το κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα ενεργοποιείται και αποβάλει τοξίνες και άχρηστα υλικά που μπλοκάρουν και δηλητηριάζουν το σώμα. 

Η επιδερμίδα αποβάλει τα νεκρά κύτταρα και αιματώνεται με παράλληλη δραστηριοποίηση του κολλαγόνου, το τριχωτό της κεφαλής ανανεώνεται, οι ρίζες δραστηριοποιούνται και τα μαλλιά λάμπουν, η σπονδυλική στήλη ανακουφίζεται με υποχώρηση των πόνων της μέσης, του αυχένα και των συνδέσμων και όλο το σώμα ευεργετείται και αναζωογονείται.

Η Ολιστική Βιοενεργειακή μάλαξη συνδυάζει, το Tai, την Ηχοθεραπεία, την Ρεφλεξολογία, το Λεμφικό μασάζ, το Indian Ηead μασάζ, το Rejuvenance, το μασάζ με Βεντούζες, την Χρωματοθεραπεία, την Κρυσταλλοθεραπεία, τηνΑρωματοθεραπεία, το Deep Τissue μασάζ, την Βιοθεραπεία, την Κρανιοιερά, το Σιάτσου.

Μια ανάγκη που είναι απόλαυση! Απόλαυση που δίνει υγεία! Υγεία που έχει ως αποτέλεσμα την ομορφιά, ευεξία και χαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ενός λεπτού σιγή


Εσείς που βρήκατε τον άνθρωπο σας κι έχετε ένα χέρι να σας σφίγγει τρυφερά,

έναν ώμο ν' ακουμπάτε την πίκρα σας, ένα κορμί να υπερασπίζει την έξαψη σας,

κοκκινίσατε άραγε για την τόση ευτυχία σας, έστω και μία φορά; Είπατε να κρατήσετε ενός λεπτού σιγή για τους απεγνωσμένους;